luni, 28 ianuarie 2013

Unde ți-e lista?

Dacă nu ești un elefant care, ascuns într-un cireș, citește acest material, probabil că memoria ta este una normală, ceea ce înseamnă că oricât te-ai strădui să nu uiți să iei tot ce-ți trebuie la tine când pleci spre locul prezentării, tot îți vor scăpa (măcar) câteva lucruri.
Dacă aveți rezerve, puteți încerca asta prima dată când vă duceți la cumpărături, plecând fără o listă de acasă. Facem prinsoare că la întoarcere veți constata că mai aveați nevoie de ceva?

Vestea bună este că poți reduce simțitor numărul articolelor necesare de care vei uita dacă îți vei face o listă detaliată cu tot ce-ți trebuie. Sigur, de la o prezentare la alta lista va crește, însă în aceeași măsură va scădea și stresul tău, știind că e suficient să verifici lista pentru a reduce riscurile de a omite ceva important. Eliberat de astfel de griji, te vei putea relaxa și totodată concentra asupra celorlalte aspecte ale prezentării. Toate astea, însă, cu condiția să-ți amintești în timp util unde ai pus afurisita aia de listă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu