In fiecare adult se ascunde un copil, in egala masura credul si curios, ceea ce explica si succesul aproape unanim pe care il au magicienii, indiferent de varsta si educatia celor din public. Chiar daca suntem invatati ca magia nu exista si ca in spatele fiecarei scamatorii se afla un truc, asta nu ne impiedica sa ne minunam de fiecare data cand vedem un prestidigitator in actiune si sa ne punem multa vreme dupa aceea intrebarea "Cum o fi facut?"
Ca vorbitori, puteti folosi trucurile magicienilor nu doar pentru a face speech-urile voastre mai spectaculoase, dar si pentru a sublinia o anumita idee, pentru a o face mai usor de inteles, dar si de retinut. Nu exagerati, insa cu trucurile (pe care le gasiti explicate cu lux de amanunte pe internet, in carti de specialitate ori in magazine de profil)! Nu e cazul sa va transformati din vorbitor in scamator, asa cum nu e indicat sa exagerati nici cu glumele, pentru a nu transforma discursul intr-un show de stand up comedy. Cat priveste momentele potrivite pentru a introduce magia in discursul vostru, aveti de ales intre a incepe speechul cu un numar magic, care sa ilustreze un mesaj pe care apoi il veti detalia, sau puteti lasa magia pentru la final, asigurandu-va, astfel, o iesire din scena memorabila.
Uneori ati observat ca aceste magii tin la public?
RăspundețiȘtergereIn momentul in care persoana respectiva este carismatica? si cunoscuta?
sunt cateva exemple in media, care prin scamatoriile astea chiar daca par ridicole mai in gluma mai in serios, transmit mesaje si cam de luat in seama de multe ori.
Ma abtin sa dau exemple