marți, 10 iulie 2012
Lasati loc pentru desert!
Oricat gust ar avea o mancare, pentru a reusi sa atraga musterii, un bucatar trebuie sa stie si cum s-o aseze in farfurie. Modul in care sunt aranjate elementele care o alcatuiesc, culoarea si forma farfuriei, sosurile si verdeturile presarate peste ingredientele preparatului, toate alcatuiesc, in cazul bucatarilor talentati, o veritabila opera de arta. In mod asemanator, cand va pregatiti discursul, trebuie sa tineti cont ca, pe langa savoare (pe care i-o dau ingredientele – subiectul, informatiile despre subiect, pasiunea pe care o puneti), conteaza si aspectul, modul in care le puneti pe toate in farfurie, astfel incat sa le lase gura apa celor din public.
Respectati regulile unui restaurant de clasa si aduceti-le repede meniul, urandu-le bun venit si atragandu-le atentia asupra “specialitatilor” casei, iar apoi, fara a le da timp sa se plictiseasca, aduceti-le toate bunatatile, una cate una. Nu le trantiti toate felurile pe masa si lasati-i sa respire intre ele, ca sa nu aiba senzatia de ghiftuiala. Lasati pentru la urma desertul, un moment special, memorabil , care incununeaza discursul vostru. Respectati-va blazonul si oferiti-le numai ingrediente de calitate si veti avea parte de clienti satisfacuti, care vor tine sa-i multumeasca personal bucatarului pentru festinul oferit. Sa va fie de bine!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu